måndag 16 april 2012

hello!?

Seriösa klubben är här!
Händer inte mycket idag, så det blev extra svart, extra allt på make upen. Hade tråkigt, alltså.
Det mest spännande jag ska hitta på: dansa zumba klockan 18. Världens härligaste pass igår kväll, höll på i 1½ timme. Finns nästan inget bättre än att anstränga sig ordentligt, ta ut sig lite. Och gudars, vad skönt det är att komma hem och duscha sen!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    jag googlade på svart hår och kom till din blogg. Du har ju riktigt svart hår. läste oxå att du tyckte om jane hellen moods hårfärg.
    Jag har haft svårt att hitta en bra svart färg som håller i sig, tycker att det blir blekt fort och man tappar den här kolsvarta känslan fort.
    Tacksam för svar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Oj, vad roligt att du hittade mig. Tycker jag. :)

      Jag är riktigt såld på Mood. Det började - förstås - med att jag köpte den för att den var det billigaste som fanns. Men jag har testat en massa olika sorters hårfärg, även lite dyrare och finare grejer, och tycker fortfarande att Mood är absolut bäst. Sen antar jag att hårfärg köpt på salong är bättre, men bästa budget alternativet.. Jane Hellen Mood nr 26, svart. Rusta och Ö&B säljer typ alltid för 39 kr, men de kostar ändå nästan aldrig mer än femtiolappen.
      När jag börjar gnälla på att jag tycker håret börjar se brunt ut (typ alldeles vid utväxten) är det aldrig någon annan som ser det, så jag skulle tro att färgen håller i sig riktigt bra. Med färganpassat schampoo+balsam förstås!

      Så testa, tycker jag!

      Radera